Tools

Wat zijn de tools van iConneqt?

Hieronder tref je een overzicht van al onze tools en wat je hier mee kunt. Wil je meer weten over hoe je het moet gebruiken? Bekijk dan onze uitgebreide handleidingen.

Databases

Een database, ook wel relatielijst genoemd, is een groepering van bepaalde relaties. Deze kunnen bestaan uit bijvoorbeeld klanten of prospectgroepen, maar ook uit medewerkers of leveranciers.

Selecties

Een selectie is handig wanneer je inzicht wil krijgen in een bepaald deel van jouw database op basis van specifieke kenmerken. Bijvoorbeeld wanneer je een mailing naar een bepaalde groep wil sturen.

Emailcampagnes

Met emailcampagnes kan je jouw huisstijl nog beter tot uiting laten komen. Ontwerp templates op basis van persoonlijke voorkeuren, van lettertype tot lay-out geheel aanpasbaar.

Julia Editor

Een emailcampagne ontwikkelen kan aan de hand van de geavanceerde Julia Editor. In deze editor zijn honderden opties te vinden om de emailcampagne naar eigen voorkeuren op te maken.

Verzend

Een emailcampagne verzenden wanneer jij dat wil. Kies naar welke database de mailing moet en het tijdstip waarop de mailing verzonden moet worden of bekijk de wachtrij.

Webformulieren

Ontwikkel je eigen webformulieren zodat klanten of gasten zich af- of aan kunnen melden voor de nieuwsbrief of een event, maar ook als bestaande relaties hun gegevens willen wijzigen of aanvullen.

Kenmerkvelden

Met kenmerkvelden kunnen de gegevens van relaties overzichtelijk worden opgeslagen. Ook kunnen er op basis van deze kenmerkvelden selecties gemaakt worden, denk aan geboortedatum/geslacht.

Events

De Event Planning module werkt als ondersteuning bij de organisatie van allerlei bijeenkomsten. Van gedetailleerd vastleggen van alle informatie tot het digitaal registreren.

Diverse

In iConneqt zijn er allerlei handige tools te vinden om de online marketing van jouw organisatie of bedrijf te optimaliseren. Bekijk snel of er iets tussen zit wat jou verder kan helpen.