Niet alleen de emailmarketeer is gefocust op de rapportages van de emailcampagnes, ook collega’s en het management vinden dit interessant. Daarom hebben wij een nieuwe optie toegevoegd die het mogelijk maakt om de basisstatistieken van campagnes automatisch naar verschillende collega’s te mailen. Hieronder vallen onder andere de opens en clicks van de desbetreffende emailcampagne.

Bij het versturen van een email is de optie ‘Stuur Statistieken Email’ toegevoegd. Hier wordt gekozen naar welke emailadressen de statistieken van de mail verstuurd mogen worden. Ook geef je hier aan hoeveel uur na de verzending de statistieken verstuurd worden.

Om gebruik te maken van deze optie zal iConneqt de optionele ontvangers in het systeem zetten. Laat ons via de mail weten wie de statistieken zouden moeten ontvangen, een mailadres is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de lijst beschikbaar wordt binnen iConneqt. Je kunt vanaf dat moment per campagne simpel aanvinken wie de statistieken na een bepaalde tijd moet ontvangen.