In de Julia Editor kunnen op verschillende plaatsen linkjes toegevoegd worden. Hieronder staan de verschillende plekken aangegeven en wordt kort uitgelegd hoe je de link kan toevoegen.

Afbeelding

Het is erg handig om een link achter een afbeelding te plaatsen. Als relaties de mail ontvangen en op de afbeelding klikken worden zij automatisch naar deze link doorgestuurd. Je plaatst in een email eigenlijk altijd je eigen logo. Hier zet je dan bijvoorbeeld de link naar jouw website achter. Dit doe je door de afbeelding in de mail te plaatsen en vervolgens in het rechter menu bij Beeld de link toe te voegen.

 

 

 

 

Koptekst 

Achter een koptekst kan ook een link toegevoegd worden. Hiervoor voeg je de koptekst toe en pas je de tekst naar wens aan. Onder het inhoud vak in het rechter menu kan je een link toevoegen. De link staat echt achter de tekst dus niet aan de zijkanten van het design element.

 

 

Bodytekst

Ook in een bodytekst kunnen linkjes toegevoegd worden. Dit doe je niet in rechter menu maar in de tekst zelf. Door op de bodytekst te klikken kan je de tekst aanpassen. Als je hierin een woord of zin selecteert waar de link achter moet komen en vervolgens op de Link invoegen / bewerken knop  bovenin klikt kan je een link toevoegen. Er verschijnt dan een nieuw scherm waar de URL neergezet kan worden. In de tekst zal de geselecteerde zin of het woord nu blauw en onderstreept zijn. Dit kan in het rechter menu bewerkt worden onder Linken. Hier kan het lettertype, lettergrootte en de kleur aangepast worden. Ook kan hier gekozen worden hoe de stijl van de link eruit moet zien. Hier kan de onderstreping eventueel weggehaald worden.