Koppelingen

Een van de meest gebruikte webwinkelsoftware van de wereld is Magento. Magento is een modern online eCommerce platform waar het niet alleen om het afrekenen gaat, maar om de gehele ervaring daar omheen.

Naast de oude versie van Magento 1.9, hebben wij ook Magento 2.0 geïntegreerd in ons systeem. Dus, heeft jouw bedrijf een Magento webwinkel? In dat geval is het mogelijk om de hele online marketing automation via het iConneqt systeem aan te sturen.

Vragen? Mail ons!

Ga naar de website van Magento voor meer informatie.

“Easy automation for busy people”, Zapier zorgt voor een automatische koppeling tussen diverse apps. Op deze manier neemt Zapier werk uit handen en kun jij je concentreren op het belangrijke werk. Dankzij Zapier kunnen er gemakkelijk apps geïntegreerd worden met iConneqt. Dit scheelt weer een extra handeling.

Benieuwd wat Zapier voor jouw organisatie kan doen? Mail ons!

Ga voor meer informatie naar de website van Zapier.

.

WooCommerce is hét eCommerce platform om jouw online business op te starten. Deze WordPress extensie kan gekoppeld worden met iConneqt. Op deze manier kun je online een relatie aangaan met klanten vanuit jouw webshop. Aan ieder WooCommerce product kan een iConneqt database gekoppeld worden om hen zo specifiek te benaderen.

Vragen? Mail ons!

Ga voor meer informatie naar de website van WooCommerce. 

.

RezExchange

RezExchange helpt de hospitality branche met het bijhouden van hun beschikbaarheid en prijzen voor diverse kanalen. Er worden koppelingen gelegd met allerlei grote boekingssites en reserveringssystemen. Door de geïntegreerde Orderpixel vanuit iConneqt kunnen alle orders en boekingen gemakkelijk per relaties opgeslagen en bijgehouden worden in het dashboard.

Vragen? Mail ons!

Ga voor meer informatie naar de website van RezExchange.

.