FAQ’s

Databases

Kan ik een relatie verplaatsen naar een andere database?

Je kunt een relatie verplaatsen door te klikken op verplaatsen bij het bekijken van de relatie. Vervolgens opent een nieuw scherm waarin je de database kiest waar je het contact naar wil verplaatsen. Houd er rekening mee dat je alle velden van het contact (organisatiegegevens) in dient te vullen.

Hoe maak ik kenmerkvelden?

In de linkerkant van het menu binnen iConneqt tref je onderaan de optie Kenmerkvelden. Klik op Ontwikkel kenmerkvelden en een nieuw scherm opent om kenmerkvelden aan te maken. Gebruik de handleiding via de link hieronder voor ondersteuning bij het ontwikkelen van kenmerkvelden.

https://doc.iconneqt.nl/ontwikkel-kenmerkvelden/

Julia Editor

Hoe kan ik vanuit de Julia Editor een test mail versturen?

Wanneer je in de Julia Editor een campagne hebt gemaakt klik je op Test in het linkermenu. Vervolgens opent een pop-up naar welke adressen je de test wil verzenden. Vul in het veld achter Toevoegen: het e-mail adres waar je de test heen wil verzenden. Klik op het plusje om de naam ook toe te voegen als geadresseerde. Check of het e-mailadres boven wordt getoond bij de rest van de geadresseerden. Indien dit niet het geval is, klik nog een keer op het plusje.

Kan ik een template responsive maken in de editor?

Je kunt de template alleen responsive maken als je voor deze optie hebt gekozen voordat je start met het ontwerpen van je template. Gebruik de plus om een template te bouwen. Na het kiezen van de naam en soort editor (meest gebruikt is de Julia Editor) en klik op volgende. In het volgende scherm wordt scalable standaard geselecteerd. Klik op responsive om het responsive design te kiezen. Onder kies je voor Creeer om verder te gaan met het ontwerpen van jouw template.

Selecties

Kan ik relaties selecteren op basis van linkkliks?

Als je gericht wil versturen naar een groep die eerder op links heeft geklikt, kan je deze doelgroep nu makkelijk bereiken. Je kunt selecties maken op verschillende onderwerpen zoals de linkkliks. Klik op de criteria om te kijken op welke onderdelen je kunt selecteren. Onder het pijltje van Email Engagement vindt je de optie linkkliks.

Hoe maak ik een selectie?

Om een selectie te maken kan je ons uitgebreide stappenplan volgen.

https://doc.iconneqt.nl/maak-selectie/