Basis handleidingen

Basis handleidingen

Hier vind je alle informatie die je helpt bij het inrichten en beheren van je database, de eerste essentiële stappen naar het maken van een emailcampagne en overige basis informatie om te werken met iConneqt. Mocht je ondanks deze uitgebreide handleiding niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Database handleidingen

Een database, ook wel relatielijst genoemd, is een groepering van bepaalde relaties. Deze kunnen bestaan uit bijvoorbeeld klanten of prospectgroepen, maar ook uit medewerkers of leveranciers.

Selecties handleidingen

Een selectie is handig wanneer je inzicht wil krijgen in een bepaald deel van jouw database op basis van specifieke kenmerken. Bijvoorbeeld wanneer je een mailing naar een bepaalde groep wil sturen.

Kenmerkvelden handleidingen

Met kenmerkvelden kunnen de gegevens van relaties overzichtelijk worden opgeslagen. Ook kunnen er op basis van deze kenmerkvelden selecties gemaakt worden, denk aan geboortedatum/geslacht.

E-mailcampagne handleidingen

Met emailcampagnes kan je jouw huisstijl nog beter tot uiting laten komen. Ontwerp templates op basis van persoonlijke voorkeuren, van lettertype tot lay-out geheel aanpasbaar.

Verzend handleidingen

Een emailcampagne verzenden wanneer jij dat wil. Kies naar welke database de mailing moet en het tijdstip waarop de mailing verzonden moet worden of bekijk de wachtrij.

Web Integratie handleidingen

Ontwikkel je eigen webformulieren zodat klanten of gasten zich af- of aan kunnen melden voor de nieuwsbrief of een event, maar ook als bestaande relaties hun gegevens willen wijzigen of aanvullen.

Julia Editor handleidingen

Een emailcampagne ontwikkelen kan aan de hand van de geavanceerde Julia Editor. In deze editor zijn honderden opties te vinden om de emailcampagne naar eigen voorkeuren op te maken.

Auto-proces handleidingen

Auto-processen kunnen bijdragen de automatisering van jouw emailcampagnes. Stuur gericht een bericht wanneer iemand zich aanmeld voor de nieuwsbrief of bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is.